No icon

REGULAMENT

REGULAMENT DE FUNCTIONARE AL PENSIUNII CARP Timisoara

REGULAMENT

DE FUNCTIONARE AL PENSIUNII CARP Timisoara

03.01.2019

 

Art.1. GENERALITATI

1.1. PENSIUNEA CARP Timisoara, situata in orasul Buzias str. Principala nr. 11, este destinata membrilor CARP pentru odihna si efectuarea de tratamente medicale la bazele de tratament cu care CARP are contract de colaborare.

1.2   Programul de lucru al personalului angajat este de 40 ore pe saptamana , respectiv 5 zile lucratoare consecutive cu 8 ( opt) ore pe zi , de marti pana sambata inclusiv, in intervalul  orar     7,00 - 15,00 pentru camerista si spalatoreasa si in intervalul orar 14,00 - 22,00 pentru lacatus - mecanic.  

1.3. Pentru perioade scurte, in limita locurilor disponibile si fara a afecta progamarile anticipate, in pensiune pot fi cazate si persoane sau grupuri organizate, straine de CARP, la tarifele stabilite pentru acestia de catre Consiliul Director.

 

Art.2. CONDITII

2.1. In Pensiune, pe baza de programare, se vor caza membrii CARP cu vechime minima de un an si cotizatia si contributia  achitata la zi sau, pentru membrii noi, achitata anticipat pentru un an.

2.2. Membrii CARP beneficiaza de :

- sejur de 6 zile (prezentarea la cazare luni incepand cu ora 07 si plecare sambata pana la ora 12,00) cu plata unei contributii de 60 lei.

- sejur 12 zile ( prezentarea la cazare luni incepand cu ora 07 si plecare sambata pana la ora 12,00 ) cu plata unei contributii de 160 lei.

Costul cazarii este subventionat de catre CARP  potrivit Hotararii Consiliului Director.

2.3. Contributia achitata pentru sejurul solicitat nu se restituie decat in urmatoarele situatii :

- renuntare scrisa inainte cu 14 zile lucratoare de data programata pentru sejur,

- spitalizare, boala dovedita cu scrisoare medicala de la medicul de familie, deces in familie,

- neacceptarea reprogramarii in alta perioada, in cazul in care in pensiune nu s-a constituit o serie de minim 20 membrii.

2.4. Retragerea din CARP, dupa sejurul petrecut la Pensiune dar  inainte de implinirea unui an de la inscriere,  atrage suportarea valorii subventiei de care a beneficiat membrul,  plata facandu-se  la casieria CARP sau prin diminuarea cu acea valoare a fondului cotizat .

2.5. Membrii care se cazeaza la Pensiune trebuie sa fie apti pentru a se putea deplasa fara ajutor si a comunica civilizat cu celelalte persoane cazate cat si cu personalul CARP.

Art.3. PROGRAMAREA  SEJURULUI

3.1. Pensiunea este functionala pentru membrii in intervalul 01 aprilie – 31 octombrie cu conditia atingerii unei capacitati  de ocupare de minim 20 locuri pe sejur. 

3.2. Pentru a beneficia de sejur la Pensiune, membrul CARP, va depune in intervalul 10 ianuarie – 30 aprilie, la ghiseul nr.4 la sediul CARP, cererea tip si va achita contributia aferenta sejurului, avand asupra sa Carnetul de Membru.

3.3. Daca pentru o anumita perioada sunt mai multe solicitari decat capacitatea de cazare, la ghiseu, se va prelua cererea “in asteptare” fara incasarea contributiei aferente sejurului solicitat. In cazul in care, urmare vreunei renuntari, solicitarea va putea fi onorata, titularul cererii va fi anuntat telefonic, plata urmand a o face  in urmatoarele  3 zile. Neefectuarea platii in cele 3 zile conduce la retragerea cererii in asteptare.

3.4. Angajatul CARP, responsabil cu programarile la Pensiune, va intocmi si transmite administratorului Pensiunii tabelul cu rezervarile in ziua de joi din saptamana anterioara sejurului.

Art.4. CAZAREA

4.1. Membrii CARP programati se vor prezenta individual la Pensiune cu carnetul de membru CARP si cu actul de identitate, incepand cu ora 7,00 din data programata,  si vor fi luati in evidenta de catre administratorul Pensiunii, care va verifica daca obligatiile prevazute la art.17  lit.a din Statut sunt achitate la zi, cazarea  putandu-se face numai dupa achitare.

4.2. Repartizarea pe camere se va face de catre administratorul Pensiunii. Persoanele cazate  vor prelua, prin proces-verbal, urmatoarele :

- cheia si inventarul camerelor, cat si lenjeria si prosoapele pentru un sejur ;

- caseta personalizata camerei cu  continutul acesteia si cheia ;

- cartela pentru acces in vila

4.3. Dupa incheierea cazarilor, administratorul Pensiunii va comunica salariatei CARP responsabila cu formarea grupurilor pe sejur, nominal,  membrii care s-au/nu s-au prezentat la cazare conform  programarii.

4.4. Toti ocupantii Pensiunii au obligatia de a respecta Regulile pentru sejurul in Pensiune. Regulile sunt  afisate in fiecare camera. De asemenea au obligatia de a mentine in buna stare inventarul existent atat cel din camere cat si din restul spatiilor interioare si exterioare.

4.5. Defectiunile aparute in functionarea dotarilor si a instalatiilor vor fi aduse de indata la cunostiinta personalului salariat din Pensiune, iar acesta va lua  masurile necesare de remediere

4.6. La incheierea sejurului, persoanele cazate vor preda personalului salariat din Pensiune  bunurile preluate prin Proces verbal  la sosire .

4.7. In cazul producerii de pagube prin deteriorarea sau pierderea vreunui bun, administratorul Pensiunii va proceda la  intocmirea unui proces verbal de constatare,   care va fi semnat si de catre persoana/persoanele vinovate. Procesul-verbal va fi transmis Serviciului Contabilitate CARP pentru stabilirea valorii pagubei (valoare de inlocuire si/sau cost de reparare) si recuperarea pagubei, inclusiv din fondul cotizat al membrului .

 

Art.5. Constituie anexe la prezentul regulament  urmatoarele :

            - ANEXA  1 - Reguli de cazare in Pensiunea CARP ;

            - ANEXA 2  - Proces-Verbal de predare a inventarului;

            - ANEXA 3  - Proces verbal de constatare pagube ;

            - ANEXA 4 - Cerere tip si model chitanta;

            - ANEXA 5 - Cerere in asteptare;

            - ANEXA 6 - Comunicare rezervare loc si extras norme cazare.

Aprobat in Consiliul Director din data de 08.01.2019

                                                

Presedinte - Mihail PUNGA

                                  

     Membrii :   - Stefan Petru

                           - Dagla Daniela

                      

                                                                        Comisia de cenzori

                                                                        Trif Viorel

                                                                        Neagu Elena

                                                                        Armean Stelian

Comment