No icon

Sejur

Sejur Paralia Katerini 2019

Grecia 2019 - Paralia Katerini–PROMO-         Vila INO

 

(conditii mai bune ,pret ca si anul trecut,aproape de plaja)

10 nopti/ 12 zile , transport autocar 3*

 

Ziua 1:  Plecare din Timisoara la ora 17.00 de la Casa Adam Muller Guttenbrunn. Traversarea  Serbiei si Bulgariei  in timpul noptii.

Ziua 2:A douazi de dimineata in jurul orei 9 se ajunge in Paralia Katerini. Se va face o prezentare completa in limba romana de catre partenerii nostrii despre statiune si excursiile optionale efectuate din Paralia Katerini.

Ziua 3–11:Program liber.Optional se pot face excursii optionale la Meteora, Olimp ,Atena, Salonic, Insula Skiathos,etc.Se asigura asistenta turistica in limba romana pe toata durata sejurului d-voastra.

Ziua 12:La ora 09.00 se elibereaza camerele.Bagajele se pot lasa in camera de bagaje sau in cala autocarului pana la ora de plecare comunicata de catre  partenerul nostru local (Autocarul vastationa 9 ore dupa sosirea in statiune).

Vila INO  in Statiunea Paralia Katerini.Sejurul este in regim Self Catering (administrare proprie). Camerele sunt dotate cu:televizor, aer conditionat (se plateste suplimentar – 5 E/zi/camera), baie proprie (chiuveta,wc,dus), terasa (cu mobilier:masa+scaune), chicineta (frigider,plita electrica,chiuveta,vesela). Camerele sunt : duble(2 paturi) compuse dintr-un pat simplu de 90 cm  latime si un pat dublu de 135 cm latime Vila are si 2 apartamente pentru familii mai num eroase. Trebuie sa aveti cu dvs. prosoape de baie si bucatarie. Lenjeria este inclusa.Vila are  wi-fi.

Reduceri:

-Copil 0-6 ani cazati in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare si plateste doar transportul (80 euro/persoana)

- Copii peste 6 ani sunt cazati in camera tripla si beneficiaza de pat normal

Pretul include:

-Transport autocar 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile,, 2 soferi, persoane si bagaje asigurate pe timpul transportului;

- 10 nopti de cazare in regim self catering la Vila Iris

Pretul nu include:

- Asigurare medicala  RECOMANDATA ! se poate incheia la sediul firmei la cel mai mic pret .

- Asigurare storno;

- Alte cheltuieli de natura personala.

IMPORTANT !!!

Turistii care doresc sa beneficieze de reducerea inclusa in Program "Early Booking" trebuie sa stie ca rezervarea este supusa unor reguli speciale si anume:nu se accepta nici un fel de modificare ( perioada, tip camera, servicii etc.), iar ANULARILE SE PENALIZEAZA 100%, indiferent cu cate zile inainte de plecare se face aceasta anulare sau de motivul anularii (boala, probleme familiare, etc).

PRET SPECIAL PENTRU GRUPURI !!!

 

Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca:   

a)sunt insotiti de ambi parinti sau  

b) sunt insotiti de un parinte care are acordul notarial sau cerificatul de deces al celuilalt ori hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare a copilului, etc. sau  

c) sunt insotiti de un insotitor care are asupra sa propriul certificat de cazier judiciar si declaratiile notariale ale celor doi parinti in care sa se specifice perioada excursiei .

Obs. -  nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera romana a copiilor, caz in care agentia de turism nu raspunde de consecinte.

Agentia isi rezerva dreptul de a opera modificari in ceea ce priveste ora de imbarcare pentru plecarea din statiune in functie de trafic si de respectarea conditiilor referitoare la stationarea autocarelor.

Pachetul se va factura doar intr-o singura moneda, LEI sau EURO, la alegere, mentiune care va fi precizata in momentul inscrierii – pe bonul de comanda.

Daca se opteaza pentru varianta - plata in lei, pretul se va calcula  la cursul  Euro de la BNR  din ziua efectuarii platii la care se adauga 2% comision de risc valutar.

REVERVARI :0745844396 Luni-Vineri 9-17

Comment